El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja: “El meu germà ha maltractat psicològicament a la meva mare”
  • CA

Isa Pantoja ja no es calla res. Després que el seu germà, Kiko Rivera, donés una entrevista a la revista ‘Lecturas’ assegurant que la seva germana s’havia intentat suicidar tallant-se les venes, la filla d’Isabel Pantoja ha decidit fer un pas endavant i ser molt crítica i contundent amb el DJ. “La meva mare no està bé, i ho vull dir: ha patit un maltractament psicològic per part del meu germà durant molt de temps”, ha assegurat en decalacions a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana.

La meva mare està malament, i no li puc demanar res, perquè sé que no està bé. Té un problema que no ha escollit ella, però el meu germà el problema que té és perquè el vol tenir”, ha argumentat Isa Pantoja, referint-se a la possible recaiguda de Kiko Rivera en les seves addicions a les drogues.

En aquest sentit, ha afegit: “Però ell mateix diu que no té cap problema, per tant ningú l’hauria de justificar amb aquest argument“. Alhora, ha deixat clar que el seu germà no l’ha trucat per disculpar-se per les seves declaracions, sinó que simplement li va enviar un missatge de WhatsApp.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa