El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Reapareix la mare biològica d’Isa Pantoja després d’anys en silenci
  • CA

La mare biològica d’Isa Pantoja ha reaparegut després de sis anys de silenci. Roxana Luque va donar-la en adopció quan només era un bebè, moment que la cantant espanyola va aprofitar per donar-li una vida millor. La vida de la peruana ha canviat radicalment, tal com reconeix en una entrevista davant del youtuber Juanca. Ara ha reprès els estudis de secundària que va haver d’abandonar als 13 anys i somia amb estudiar infermeria i poder accedir a la política per ajudar a les persones que malviuen al Perú amb rendes molt baixes, una situació que coneix de primera mà: “La meva infància va ser molt dura i molt precària. Érem molts germans i tots vivíem amb els pares, que no ens podien donar totes les comoditats. El meu pare treballava a l’obra i tenia un sou molt baix, mentre que la mare estava a casa cuidant-nos. Érem feliços, però la nostra situació econòmica era precària“.

La dona deixa clar que li encantaria tenir contacte amb la seva filla, però és conscient que és difícil: “El que més anhelo a la vida? El que més desitjo en el món t’ho pots imaginar… Tant de bo pugui produir-se algun dia. No perdo l’esperança, només espero que passi una mica més de temps. No depèn de mi, depèn de Déu i d’algunes persones… Bé, d’una persona en especial. No puc parlar més, però repeteixo que no perdo l’esperança i que hi penso cada”.

Molts la van acusar de concedir una entrevista a una revista per guanyar diners i no per intentar entrar en la vida d’Isa: “Ho vaig fer per reprendre la relació amb la meva filla, òbviament. Si hagués tingut a viure amb els diners, no hauria esperat tant de temps, no hauria esperat a què fes 18 anys anys. Ara estic molt millor econòmicament, vull acabar d’estudiar i ser algú a la vida. M’encantaria arribar al poder legislatiu i postular-me per ocupar una plaça al Congrés el 2026”. Roxana vol mantenir una conversa amb la filla, però ella no en té cap ganes. De fet, en les últimes declaracions que va fer Isa Pantoja sobre el tema assegurava que l’única manera a qui coneix “és Isabel Pantoja”.

Reapareix la mare biològica d’Isa Pantoja / Telecinco

La mare biològica d’Isa afirma que no vol escàndols i que ha rebutjat la gran quantitat de diners que li ha ofert un programa de televisió a canvi del seu testimoni: “Preferiria que la retrobada amb la meva filla es produís en privat”. Aquesta possibilitat encara és molt llunyana tenint en compte que la jove mai no ha volgut saber res d’ella, una opinió que no té pinta de canviar en breus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa