El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja: “El meu germà Kiko Rivera no pot estar a la meva vida”
  • CA

Continua la guerra al clan Pantoja. En concret la que enfronta a Isa Pantoja i Kiko Rivera, després que el DJ donés una entrevista a una revista del cor revelant que la seva germana s’havia intentat suïcidar tallant-se les venes quan era jove. Després que hagin passat unes setmanes des d’aquestes criticades declaracions, la filla d’Isabel Pantoja ha explicat en quin punt es troba la relació amb el seu germà.

Telecinco veta Kiko Rivera per les seves declaracions més cruels - Telecinco
Kiko Rivera – Telecinco

Ho ha fet des de la casa de ‘Secret Story’, on ha entrat per participar durant uns dies al reality de Telecinco. La presentadora de ‘Viva la vida’, Emma García, ha començat dirigint-se a ella d’una manera molt clara: “Per tot el que t’ha passat a la vida, tens el cap molt ben moblat, i no és fàcil això”. “Sí, ara sí, però tot això és un procés”, ha afirmat Isa Pantoja.

El que em costa és acceptar que hi ha una persona de la meva família que no pot estar a la meva vida, perquè m’ha fet mal”, ha dit en referència al seu germà, Kiko Rivera. “Ara mateix necessito el meu temps, i no em ve de gust tenir relació amb ell. La nostra relació tampoc era molt fluïda, ni ens trucàvem tots els dies o ens explicàvem coses, així que aquesta absència no la noto tant, però sabia que era una persona amb la que podia comptar”, ha afegit la també filla d’Isabel Pantoja.

Emma García i Isa Pantoja | Telecinco

Preguntada per quines persones li han donat suport en aquests moments tan durs, Isa Pantoja ha tingut molt clara la seva resposta: “Asraf, la meva parella. Ha estat molt important per a mi en aquests tres anys, i sempre hi és en les situacions dolentes que he viscut. Ell està al mig, però em veu a mi i com ho passo, i em dona suport i està sempre al meu costat”, ha conclòs Isa Pantoja.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa