Isa Pantoja esclata contra el seu germà, Kiko Rivera: “Estic farta”

La filla d’Isabel Pantoja respon a l’entrevista del DJ a ‘Lecturas’

Isa Pantoja ja no pot més. Després de la darrera entrevista a la revista ‘Lecturas’ del seu germà, Kiko Rivera, on carrega contra ella i contra Anabel Pantoja; la filla d’Isabel Pantoja ja no pot més. “Estic farta”, ha començat dient Isa Pantoja en declaracions a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana. “A mi ningú em pot retreure res, perquè jo porto molt de temps sense fer res i respectant la posició de la meva mare i la del meu germà”, ha defensat.

Seguidament, la filla d’Isabel Pantoja ha afegit: “Potser en els últims mesos he posat més la mà al foc per la meva mare, perquè he sentit que estava més desprotegida que el meu germà, i que no donava la seva versió als mitjans. Però això no vol dir que jo m’hagi posicionat al seu favor, o en contra del meu germà”.

Kiko Rivera, Isabel Pantoja i Chabelita | Telecinco

Alhora, Isa Pantoja ha volgut deixar clar: “No entenc perquè la cosa està així, però tothom té un límit, i jo m’he callat moltes coses, i encara ho faig, perquè no soc una persona que fa les coses per ferir als altres. Jo puc explicar com estic ara, i puc arrossegar a molta gent, i no soc així”. “A banda que no se’m perdonaria tan fàcilment com a ell”, ha lamentat la germana de Kiko Rivera.

I ha conclòs: “Prefereixo respirar i mantenir la calma”.

Nou comentari