Isa Pantoja: “El meu germà no està bé i estic farta d’ell”

Isa Pantoja s’ha quedat a gust. La filla d’Isabel Pantoja ha concedit una entrevista explosiva al Sábado Deluxe en la que ha deixat verd el germà, Kiko Rivera, que ha carregat contra ella aquests últims dies. Semblava que la guerra familiar havia acabat ara que Kiko i Isabel han fet les paus després d’un any sense parlar-se… però tot no podia ser tan fàcil. Ara que mare i fill comencen a apropar-se, són els dos germans aquells que no es parlen. I per què? Chabelita ha deixat clar que ni tan sols ella entén per què l’està tractant així: “No entenc què li he fet, però estic farta dels comentaris del meu germà. Estic farta que digui que parlo de la seva família, com si no fos la meva! Diu que visc de parlar de la nostra família, però sembla haver oblidat que a ell no el conviden als platós per cantar… Tothom em pregunta què més necessito que em digui per deixar de parlar amb ell. De moment seguiré respectant-lo, però arribarà un moment en el que diré adeu”.

“Si torna a menysprear-me o a tirar-me les coses a la cara… Jo sento que he estat una nena desitjada i buscada per la meva mare. Que deixi de treure el tema de l’adopció perquè és un tema que em fa mal. No necessito que vingui ell com un rei per deixar-me a mi com una merda perquè no ho sóc. M’he plantat i no permetré que em digui això”, ha arribat a etzibar. No content amb això, ha prosseguit amb l’atac cap al germà: “Ha estat dient barbaritats de la meva mare sobre l’herència, però també com a mare i àvia. Òbviament tot això li ha passat factura, perquè el que ha fet no és d’una persona que està bé“.

Isa Pantoja deixa verd el germà en una entrevista duríssima / Telecinco

També han volgut saber com va veure la mare en la retrobada en el funeral de l’àvia: “La vaig veure bé, molt millor que abans i amb ganes de començar una nova vida. No li agrada que jo treballi a televisió, però bàsicament perquè no li agrada que parlin d’ella. He de dir, però, que el dia del funeral jo vaig sortir de la casa plorant. Em vaig sentir una mica menyspreada, ja que no entenia per què a la meva mare li ha costat tant perdonar-me a mi quan realment jo no havia dit res greu… I, en canvi, el meu germà ha pogut tornar com si no hagués passat res. M’emociono, la veritat. És molt possible que la meva mare marxi a viure fora, a Amèrica, i això em preocupa“.

Nou comentari