El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja confessa que no es parla amb la seva mare, Isabel Pantoja
  • CA

Isa Pantoja ha confessat finalment aquest dilluns que no es parla amb la seva mare, Isabel Pantoja. Ho ha dit durant una intervenció a ‘El Programa de Ana Rosa’, on col·labora com a tertuliana.

“No he tingut contacte amb ella, gens de gens“, ha revelat Isa Pantoja amb el gest molt seriós. “És que en realitat no ha passat res, que jo sàpiga no he tingut cap baralla amb ella o discussió, no he tingut cap malentès”, ha continuat argumentant sobre la seva mare.

“A partir de tot el que va passar amb el meu germà, quan vaig tornar de ‘La Casa Fuerte’ les coses van canviar, sabeu que no vaig poder parlar amb ella o escriure’m amb ella, va venir el famós salt de la reixa de Cantora per a poder veure-la i a partir d’aquí sí que vam parlar unes quantes vegades més, va quedar en recollir a Alberto i ja està, no sé res més”, ha afirmat Isa al plató.

“A la meva mare no la necessito el Dia de la mare, la necessito tots els dies de la meva vida“, ha comentat amb la cara molt trista. Finalment, davant les preguntes dels seus companys al plató, Isa Pantoja ha dit una mica resignada que “no entenc el que està passant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa