Isa Pantoja carrega com mai contra el seu germà, Kiko Rivera

Isa Pantoja està farta i ja no pot més. Mentre alguns tertulians de ‘El Programa de Ana Rosa’, de Telecinco, opinen que Kiko Rivera està sobrepassat amb totes les coses que li han passat durant el 2021, Isa ho té molt clar: “Estàs malament per parlar amb mi i la meva mare, però no estàs malament per dir-ho públicament. És a dir, ell dona una entrevista i ho explica tot com si res, però després no pots solucionar les coses amb la teva mare”.

Isa Pantoja | Telecinco
Isa Pantoja | Telecinco

“Ell em va fer una cosa que em va fer mal, que no m’agrada, i que vull un perdó per part seva. Estic enfadada i no el perdono. Però el tema de la meva mare em sembla més greu”, ha afirmat la filla d’Isabel Pantoja en el programa dels matins de Telecinco, on col·labora. Alhora, ha insistit: “Si s’ha vist tan desbordat, hauria d’haver actuat d’una altra manera. Tampoc es penedeix, perquè es passa l’estona dient que la seva família és Irene i les seves filles”.

“Ell no donarà el primer pas, ni amb mi, ni amb Anabel, ni amb la meva mare”, ha vaticinat Isa Pantoja, que, a més, s’ha queixat: “Ell va començar la guerra quan va donar una entrevista tres dies després que morís la meva àvia, i no va poder anar al casament d’Anabel, però sí que va poder donar l’entrevista”.

Nou comentari