Continua la guerra entre Isa Pantoja i Kiko Rivera, després que el DJ digués en una revista del cor que la seva germana havia intentat suïcidar-se tallant-se les venes quan era jove. El presentador de ‘El Programa de Ana Rosa’, Joaquín Prat, ha preguntat a Isa si va trucar el seu germà per felicitar-lo pel seu aniversari.

No s’ha produït cap trucada”, ha respost amb contundència, però Joaquín Prat li ha recordat que “ell va dir a ‘Sálvame’ que us va trobar a faltar i a tu a la teva mare el dia del seu aniversari, i que li hagués agradat rebre una trucada de felicitació vostra”.

Kiko Rivera i Isa Pantoja | Europa Pres
Kiko Rivera i Isa Pantoja | Europa Pres

Isa, però, no s’ha tallat ni un pèl i ha afirmat: “Ell va dir que volia trucar-me, i no m’ha trucat. No sé si ha estat perquè ja li va anar bé que jo digués que no calia que em truqués, o perquè si realment no va voler. Entenc el que està fent ara, que és no trucar-me, perquè m’està respectant en aquest sentit”.

Agraeixo no tenir cap trucada perquè ja vaig dir que no em ve de gust parlar amb ell. I ja ho resoldré jo quan tingui ganes. S’ha dit que Irene Rosales ha mediat en el conflicte, i no és cert, però tampoc ho hauria de fer, perquè és un problema entre el meu germà i meu. I jo en cap moment he dit que ella tingui cap culpa”, conclou Isa Pantoja.

Nou comentari

Comparteix