El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja assegura que aquest serà el pitjor Nadal per a la seva família
  • CA

El Nadal ja és aquí, i aquests són dies de reunions i trobades familiars. Però no totes les famílies celebraran aquestes dates feliçment. És el cas de la família Pantoja que, segons ha confirmat Isa Pantoja, “passarem les festes cadascú a casa seva perquè la situació no està bé i perquè són unes dates delicades per a la meva mare, perquè no pot parar de pensar en la seva mare”.

La filla d’Isabel Pantoja ha fet aquestes declaracions a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana, i ha assenyalat que “ara està més present que mai la meva àvia. L’any passat no vam celebrar tampoc el Nadal, i aquest any menys perquè la meva àvia ja no hi és”. A més, ha recordat que el dia 24 tota la família anava a Cantora.

Isa Pantoja, víctima d'una estafa - Telecinco
Isa Pantoja | Telecinco

“Amb el meu germà no té relació, així que no crec que ell tampoc hi vaig. I la meva mare no té ganes de celebrar res, no té ànims, i no vol”, ha revelat Isa Pantoja. “Jo no tinc el meu fill fins el dia 31, i segurament sí que el portaré, perquè ell és una alegria per la meva mare”, ha afegit.

“No sé si el dia 31 tindrà ganes que hi anem el meu fill i jo o no. Hi ha dies en que està millor i altres que està pitjor…”, ha conclòs, amb una certa tritessa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa