Irene Urdangarin és la petita dels quatre fills de la infanta Cristina. Després de molt desitjar-ho, després de tres nens arribava l’esperada nena. Fonts properes al matrimoni asseguren a ‘Vanitatis‘ que sempre ha estat la més consentida, “la protegida de la casa” i l’ullet dret d’Iñaki des que va néixer.

Avui celebra el seu 15è aniversari lluny del pare, que continua empresonat a Brieva, i també dels seus avis i cosins. La crisi del coronavirus els ha impedit viatjar per celebrar aquest dia amb ella, el que ho fa tot encara més trist. La nena tindria autèntica predilecció cap al seu pare, segons aquestes fonts, que afirmen que és qui pitjor ho ha passat durant aquest any i mig de presó d’Urdangarin. 

Però com és Irene? Molts afirmen que és la neta preferida de la reina Sofia, la més tendra i familiar de tota aquesta generació Borbó. La descriuen com “moderna, alegre, esportista i estudiosa”. Les seves últimes aparicions públiques evidencien que, a més a més, és una apassionada de la moda. Sempre a conjunt i amb marques cares, una nena amb gustos cars

Irene Urdangarin, amb la reina Sofia  Europa Press

Irene Urdangarin, amb la reina Sofia i Victoria Federica /  Europa Press

Expliquen que està molt unida als seus germans, que sempre l’haurien emparat. Dels cosins Borbó, la seva preferida sembla ser Victoria Federica, amb qui més es deixa veure públicament. Amb els germans practica molt d’esport, una afició que els ha inculcat el seu pare. Bona esquiadora, també practica atletisme i vela. Parla anglès i francès a la perfecció i tindria un bon expedient a l’escola. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa