El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Rosales reapareix després de la mort de la mare: “Estic destrossada”
  • CA

Irene Rosales ha passat uns dies molt durs després de la mort de la seva mare, que moria després de lluitar contra una malaltia complicada. La dona de Kiko Rivera ha tornat a la feina aquest cap de setmana, en una intervenció a ‘Viva la vida’ que suposa la seva reaparició televisiva.

La presentadora, l’Emma García, la rebia amb molta estima i comprensió. Irene no podia evitar trencar-se: “Estic nerviosa i destrossada… Ha estat molt aviat. M’ha vingut de cop. Tenia una malaltia que va arribar de sobte i en només dos mesos se l’ha emportat. Em vaig acomiadar sense voler. No donava crèdit quan em van dir que moria. Va marxar a casa amb mi. Em mata per dins però també m’omple. Espero que el temps curi les ferides, perquè tinc dues filles i un marit i la vida ha de seguir. Estic en el meu dret de sortir, però quan quedo amb amigues perquè m’animin em sento molt malament”.

Irene Rosales reapareix a televisió Telecinco

Irene Rosales reapareix a televisió / Telecinco

Uns moments duríssims en els quals ha tingut al seu costat el seu marit: “És la persona més important que m’està ajudant ara mateix. Que està entenent els meus canvis d’humor, que els estic tenint. No sé què hagués estat sense ell a la meva vida”. 

Irene Rosales a 'Viva la vida' Telecinco

Telecinco

Però també ha agraït als amics que li hagin donat suport: “En moments dolents t’adones del fons i del cor que té cadascú, vull agrair als meus companys la força que m’han transmès”. Una reaparició complicada que l’ha fet omplir-se de missatges d’ànims. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa