Assetjament a una ‘influencer’, que esclata de fúria: “Feu fàstic, renteu-vos la boca”

Irene Rosales ha deixat clar que no tolerarà que l'insultin de males maneres

La guerra entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera també afecta la dona del DJ, que es troba al mig d’una baralla de la qual no en té culpa. Irene Rosales s’ha posicionat al costat del marit des del principi, però això no impedeix que defensi la sogra: “És l’àvia de les meves filles i, lamentablement, és l’única viva que els hi queda”.

Són molts els detractors (i els fans d’Isabel Pantoja) que l’acusen d’haver influït en Kiko en aquesta guerra, raó per la qual li dediquen insults de tota mena cada dia. El seu Instagram s’ha convertit en un camp de mines que ha d’anar sortejant. Són tan greus els missatges i les crítiques que rep que no ha pogut evitar esclatar: “De bon matí he bloquejat 60 perfils i el que més pena em fa és que la majoria eren de dones”.

Per tal de denunciar aquest assetjament ha publicat una petita pinzellada de tot el que ha de suportar: “Per parlar de la meva mare s’han de rentar la boca. No són crítiques objectives. Que em diguin filla de p…, que la mort dels meus pares me la mereixia… No ho toleraré!“.

“Sou molts aquells que em digueu que no faci cas, però ja quan toquen els meus pares i les meves filles exploto. Mai no he insultat a ningú i si he dit alguna cosa, ha estat des del que jo he viscut i sense ficar-me amb ningú. Puc tolerar que a algú no li agradi la meva manera de ser o de vestir, però insultar o desitjar el mal? Feu fàstic“.

Una situació insostenible que fa molt de mal a la col·laboradora de televisió, que es veu arrossegada a una guerra que no és la seva.

Nou comentari