Irene Rosales es confessa sobre les infidelitats de Kiko Rivera: “No l’he perdonat per pena”

La dona del DJ ha donat una entrevista a la revista 'Lecturas'

Irene Rosales va decidir abandonar la televisió i el programa on treballava, ‘Viva la vida’, per allunyar-se del focus mediàtic. Però no ha estat així. Després que els mitjans de comunicació hagin assegurat que Irene i Kiko Rivera estan travessant una forta crisis com a parella, ella ha decidit donar una entrevista a la revista ‘Lecturas’ on, entre d’altres coses, parla de les infidelitats del DJ. L’excol·laboradora de ‘Viva la vida’ no oculta que Kiko Rivera ha pogut ser-li infidel en algun moment de la seva relació però tampoc pretén fer llenya de l’arbre caigut: “És una cosa d’ell i meva. Si perdono, oblido; si no, estaria vivint un autèntic infern“, confessa.

Durant els més de sis anys de relació, Kiko Rivera i Irene Rosales han tingut els seus problemes, tant que han estat a punt de tirar la tovallola: “Hem tingut moltes discussions. He marxat de casa, ha marxat ell, ens hem passat molts dies sense parlar, i ningú s’ha assabentat. S’hauran pogut assabentar de la infidelitat, però per part de la persona amb la qual m’haurà estat infidel”. La sevillana, de 30 anys, no atribueix aquest tipus de deslleialtats a les addiccions i èpoques més fosques del seu marit i és que segons ella van ser un cúmul de circumstàncies.

Però si alguna cosa ha volgut deixar clar Irene és que si en el seu moment va perdonar a Kiko Rivera “no va ser per pena”. Irene és categòrica en tot el que té a veure amb el seu matrimoni i encara que molta gent pugui creure que de bona és ximple, ni molt menys és la realitat: “No sóc ximple ni imbècil. És un procés. Des que va passar fins que surt la notícia, potser ja ho he sabut i ja hem tingut la nostra guerra”, explicava.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 30/07/2021 12:16 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari