El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Rosales dona la cara per Kiko Rivera: “No tenim cap problema”
  • CA

Molt s’ha especulat en els darrers dies sobre la relació que mantenen Kiko Rivera i Irene Rosales, i diverses informacions apuntaven al fet que la parella estaria a punt de trencar-se. Però ha estat la pròpia Irene Rosales qui ho ha desmentit, amb una trucada al programa ‘Sálvame’, on ha donat la cara pel seu marit, que actualment no està travessant un bon moment personal, després de la mort de la seva àvia, Ana Martín, i d’haver-se enfadat amb la seva germana, Isa Pantoja, i la seva cosina, Anabel Pantoja.

Així, la dona de Kiko Rivera ha despenjat el telèfon per parlar directament amb la presentadora de ‘Sálvame’ Carlota Corredera: “Amb el meu marit està tot perfecte“, ha sentenciat Irene, que ha afegit: “I no tinc cap problema amb ell”. A més, en relació a totes les imatges que han sortit els darrers dies i les informacions dels testimonis que apuntaven a una infidelitat per part del DJ, Irene ha estat molt contundent: “Són absurdes”. A més, ha revelat que totes les persones que han parlat d’ells tindran una denúncia i que, de fet, parlarà ja amb els seus advocats.

Kiko Rivera i Irene Rosales canvien de casa - Europa Press
Kiko Rivera i Irene Rosales canvien de casa – Europa Press

La dona de Kiko entén que el seu marit ha pogut cometre moltes errades a la vida però en aquest cas posa la mà en el foc perquè, segons ella, el que s’està explicant no és cert: “El meu marit l’única cosa que ha fet és anar a un hotel a sopar i a prendre una copa“, ha assegurat. A més Irene Rosales coneix a aquesta noia, ja que és la parella de l’amo de l’hotel (coincidint d’aquesta manera amb la versió que va donar el DJ). Alhora, demana que no es treguin les coses de context perquè es pot fer molt de mal.

Irene també ha preguntat si hi ha proves suficients com per a afirmar que Kiko Rivera va entrar a l’habitació amb una noia, perquè si és així, “em fico la llengua en la boca”, ha dit. “Estic segura al 100 per 100 d’ell”, ha afirmat, i ho està perquè “tenim una bona comunicació” com a parella. A més, ha dit que no l’ha hagut de trucar per a demanar-li explicacions perquè sap que no ha passat res.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa