El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Rosales desmenteix que Kiko Rivera s’hagi saltat el toc de queda
  • CA

Enmig del complicat moment familiar en el qual es troba la família Pantoja a les portes d’unes dates tan especials com el Nadal, ara Kiko Rivera s’enfronta a unes informacions que asseguren que s’ha saltat el toc de queda sortint d’un bar a altes hores de la matinada.

Sempre del costat del seu marit i mostrant-li tot el seu suport un cop més, Irene Rosales ha tornat a donar la cara pel seu marit deixant clar que aquesta informació és completament falsa: “Què Kiko s’ha recollit a les set del matí? Kiko ha estat amb mi en tot moment, no sé a quin Kiko hauran vist “, ha assegurat als periodistes que es troben fent guàrdia a l’hotel on s’allotja a Madrid quan col·labora amb el programa de Telecinco ‘Viva la Vida’.

Amb els plans per aquest Nadal encara sense concretar, Irene Rosales prefereix no parlar sobre si les seves filles Anna i Carlota rebran o no algun regal de part de la seva àvia Isabel Pantoja, ja que l’enfrontament entre mare i fill segueix igual que el primer dia . Tot i la suposada intenció de Kiko Rivera de posar-se en contacte amb la seva mare, la veritat és que, de moment, Isabel i Kiko encara no s’han vist les cares.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa