Decisió dràstica de la tertuliana Irene Rosales: els motius de la seva fugida

Irene Rosales ha pres una decisió. Després de setmanes de rumors, la dona de Kiko Rivera ha revelat què pretén fer amb la seva feina a televisió. Treballava a Viva la vida des de feia un parell d’anys, però les crítiques s’havien accentuat des que va començar la guerra familiar entre el marit i la sogra. És per això que ha decidit marxar de Telecinco una temporada

“Necessito temps per pensar en moltes coses i per estar amb mi mateixa. Abandono la televisió, sí. Estic segura de la decisió. És el millor per a mi i ho tenia al cap des de feia molt. Per mi el més dur ha estat haver de sentir que jo he estat la culpable dels problemes familiars del meu marit. No em compensa tot això. Discuteixo per aquest tema amb Kiko cada setmana”, revelava molt afectada.

La jove tertuliana s’emocionava i confessava que li fa “moltíssima pena” haver de marxar: “Aquí hi ha un ambient de feina que m’ha donat molta vida. Tots heu estat amb mi en el pitjor moment de la meva vida i no ho oblidaré. M’aparto de televisió perquè m’he cremat molt haver de fer front a tantes polèmiques… Estic tranquil·la per la meva manera d’actuar perquè no he fet res malament”, assegura.

Irene Rosales abandona la feina a televisió / Telecinco

Una etapa que deixa enrere, superada per les crítiques i els comentaris negatius. Ara caldrà veure què fa, tenint en compte que aquesta era la seva única feina. De moment s’allunyarà un temps del focus mediàtic, una pausa que espera que l’ajudi.

Nou comentari