Irene Rosales aclareix la veritable situació econòmica de la seva família

“Kiko ha guanyat diners arran de les exclusives", afirma la dona del DJ

Irene Rosales es va voler allunyar del focus mediàtic deixant el programa de Telecinco en el qual col·laborava, ‘Viva la Vida’, però, en canvi, ha donat diverses exclusives a la revista ‘Lecturas’. En l’última entrega, Irene parla de la situació econòmica que es viu a casa seva, després que el seu marit, Kiko Rivera, s’hagi comprat un cotxe d’alta gamma, que els ha costat aproximadament 80.000 euros, el que els hi ha suposat centenars de crítiques de tertulians del cor i també d’usuaris de les xarxes socials.

“Puc entendre-ho”. Irene Rosales afirma entendre la polèmica generada després de sortir a la llum l’últim cotxe que ha comprat la seva família. “La gent diu: ‘fa un any estaven malament econòmicament’”, explica Irene, que afegeix: “Kiko ha guanyat diners arran de les exclusives. El cotxe ens feia moltíssima falta, no ha estat un capritx, i ens ha agradat als dos. Sé que podré pagar-ho”.

A més, deixa clar que el seu marit “no sabia el que avui sap que li pertany”. “L’única cosa que tenia eren els 700 euros i els meus ingressos de les xarxes socials”, recorda. Irene també deixa clar que la situació que vivia era límit. La seva feina al llarg d’aquests mesos ha estat el manteniment de la seva família. Per sort, tot ha anat millorant a poc a poc. “Kiko ha pogut guanyar diners, reformar el seu loft i llogar-lo”, afirma ara Irene.

Nou comentari