Irene Montero i Cifuentes es diuen de tot a ‘Sálvame’

Irene Montero ha intervingut per primer cop a ‘Sábado Deluxe‘, un gest de la ministra que ha deixat amb la boca oberta als teleespectadors de Telecinco. Justament aquest dissabte sortia a la llum que la de Podem ha tornat a donar positiu en el test de coronavirus, per la qual cosa haurà de seguir en confinament. Això no li ha impedit entrar en directe al programa del cor, que emetia una part especial sobre el coronavirus.

Una intervenció que no ha estat molt amistosa, per això, ja que ha acabat discutint-se fortament amb Cristina Cifuentes, present a plató. S’han dit de tot, el que no ha agradat gens al presentador: “Por em fa quan tot això acabi perquè dius que us tirareu els plats pel cap. L’últim que volem és que quan això passi els polítics entreu en una guerra que divideixi la societat. Hi ha una esquerda enorme dins de la societat. I vosaltres teniu la responsabilitat de no fer més profunda aquesta divisió que cada cop és més gran. Les dues Espanyes, que era una cosa retòrica, està cada cop més present en aquest país”, reflexionava el presentador català.

Tot, després d’una discussió per les retallades en Sanitat. Irene Montero acusava Cifuentes de les retallades del PP: “S’ha retallat personal i drets a la Sanitat Pública, tothom sap el que ha passat en aquest país durant l’última crisi”. I d’aquí, a crítiques de l’expresidenta de la Comunitat de Madrid per la gestió que està fent ara el govern: “Aquest govern ha actuat seguint les indicacions de les autoritats sanitàries en tots els aspectes”. Cifuentes no ha callat, però: “Sou vosaltres mateixos les autoritats sanitàries”.

Cristina Cifuentes i Irene Montero a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Cristina Cifuentes i Irene Montero a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

Una picabaralla que donava ales a Jorge Javier per esbroncar-les a les dues abans de tallar la connexió en directe amb Irene Montero. 

Nou comentari