La model i celebrity Kylie Jenner ha tingut un enfrontament amb un desenvolupador de cosmètics que l’ha criticada a les xarxes socials per suposadament no complir amb els protocols sanitaris. La Kardashian va promocionar la seva pròpia marca de cosmètics amb una foto que ha generat molta polèmica. Apareixia a un laboratori amb una bata blanca però sense guants ni una xarxa per al cabell ni una mascareta. “En el laboratori creant nova màgia per a vosaltres i millor que mai”, deia la model en un post a Instagram que ha resultat ser molt polèmic.

L’estrella de les xarxes Kevin James, que també és un desenvolupador de cosmètics, la va criticar fortament per no haver-se posat guants ni una xarxa per al cabell ni una mascareta mentre manipulava els productes al laboratori. “Està enganyant els seus seguidors perquè pensin que ella crea cosmètics. M’agradaria saber quin fabricant ignorant -a Itàlia- li ha permès organitzar aquesta sessió de fotos al seu laboratori i en la zona de fabricació sense seguir els protocols de sanitat adequats”, denunciava a les xarxes socials, on va ser molt dur amb la influencer. “Necessito el seu nom perquè vull assegurar-me que els meus clients MAI treballin amb ells”. va continuar. 

La model es defensa: “Quina vergonya difondre informació falsa”

Davant aquesta ferotge crítica la influencer li va respondre que la foto no està feta a una planta de fabricació perquè “mai passaria per alt els protocols sanitaris i tampoc ho faria cap altra celebrity o propietari d’una marca de bellesa”. “Això és completament inacceptable, estic d’acord”, es va defensar la model. “Aquest és un petit espai personal on creo les meves pròpies mostres divertides i on faig fotos per contingut que no s’apropen a la fabricació en massa”, es defensava Jenner malgrat que a una de les fotos sortia amb una mescladora industrial. “Ningú està posant als clients en risc. Quina vergonya Kevin per difondre informació falsa!”, li ha retret. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa