El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida plora en unes fotos que acompanya d’una reflexió dolorosa
  • CA

El 2021 no ha estat un bon any per a Dulceida. La pandèmia l’ha afectat psicològicament, així com haver perdut éssers estimats i haver-se separat de la seva dona després de més de sis anys juntes. Molt atabalada i superada per la situació, la influencer catalana va decidir allunyar-se de la xarxa durant una temporada per intentar recuperar-se. En aquest impàs va començar a acudir a teràpia, el que ara assegura que li ha anat molt bé. Des que ha tornat a la feina que opta per mostrar una cara que mai no havia ensenyat, la seva més vulnerable. L’última publicació que ha fet a Instagram va en línia amb aquest exercici de parlar públicament sobre els problemes que travessa, ja que ha compartit diverses fotografies en les que se la veu plorar que ha acompanyat d’una reflexió molt sincera: “Acomiadaré l’any d’una manera diferent, ja que aquest any ha estat molt diferent de la resta”.

“Va començar molt malament per la Covid, per les pèrdues d’éssers estimats i tot el que ha passat aquest estiu. Però, com sempre, de tot intento treure’n el costat bo. He plorat molt en alguns moments, però també he estat molt feliç en altres. Per això estic segura que serà un dels anys de la meva vida en els que més he après. Com sabeu, he començat a anar a teràpia i a compartir amb vosaltres moments tristos. He après a reconèixer que puc estar malament i tenir ansietat i he agafat aquestes abraçades quan més les necessitava”, explica.

Dulceida se sincera sobre el mal moment que travessa / Instagram

I la catalana afegeix més detalls sobre com se sent: “Les xarxes són un x% de cada persona. Darrere de les pantalles hi ha persones que senten, totes amb les seves històries que desconeixem. Tots plorem, tots tenim problemes i ens hem sentit perduts alguna vegada. Això ens fa aprendre i ser més forts. Aquestes fotos que veieu se les enviava als meus amics (moltes vegades entre riures) quan em preguntava com estava en els meus moments dolents, que els tinc com tothom. I no passa res perquè són part de nosaltres mateixos”.

Dulceida ha fet un exercici de transparència en compartir la cara menys amable del seu dia a dia amb els seguidors, el que no feia fins fa poc: “Em fa una mica de vergonya pujar això, però d’igual manera que us ensenyo el meu dia a dia, els meus looks i les parts maques, creia important mostrar aquesta part”.

Comparteix

Icona de pantalla completa