Analitzen la infanta Sofia: “Impulsiva, replicaire, carismàtica i curiosa”

Pilar Eyre també treu a la llum quines aficions té la filla petita de Felip i Letícia

Pilar Eyre ha centrat la columna de Lecturas d’aquesta setmana en Sofia, la filla petita de Felip i Letícia. Sempre a l’ombra de la germana, però present a cada acte per no quedar marginada. La família reial ha intentat no evidenciar gaires diferències entre elles des que són petites, el que cada vegada els costa més. Com es pren Sofia les atencions i privilegis de l’hereva?

La cronista reial destaca que no se sap massa de la seva vida privada, per la qual cosa ha intentat investigar: “Alguns diuen que Sofia parla tres idiomes, altres que són sis. El que sí que sembla clar és que balla, que és molt esportista i que juga a futbol. Participa en un grup de teatre i li agrada molt la roba. De fet, es gasta els 30 € setmanals de paga en roba i regals que compra per Internet”.

Infanta Sofia durant la desfilada del 12 O : Europa Press

I Europa Press

Fonts properes a les nenes destaquen que Elionor té el caràcter del pare mentre que Sofia és 100% Letícia: “S’assembla molt a la mare, és impulsiva, replicaire i curiosa”. Pel que fa al físic i el comportament, les germanes també són molt diferents: “Sofia té una bellesa moderna, boca gran, nas arromangat poc borbònic i no és aventurat suposar que cristal·litzarà en dona imponent. Sofia apareix amb més aplom que la germana i té més desimboltura -suposo que se sent menys pressionada-. Té el carisma, la fotogènia i l’altura d’una model, porta la roba amb molt d’estil i podria ser actriu. De fet, diuen que l’apassiona actuar en les obres de teatre de l’escola”. 

La infanta Sofia, en una foto oficial   Casa Reial

 Casa Reial

Pilar Eyre s’atreveix, a més a més, a apostar que Sofia serà “el vers lliure que dona color i humanitza les famílies reials”. 

Nou comentari