El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gran esbroncada de la infanta Elena a Victoria Federica: “Fas el que vols”
  • CA

Victoria Federica s’ha convertit en la Borbó més mediàtica dels últims mesos. El seu germà Froilán sempre havia acaparat més flaixos, però des que la filla de la infanta Elena ha fet 18 anys, que està protagonitzant un titular rere un altre. La seva vida sentimental ha ocupat pàgines i pàgines de les revistes del cor, especialment la seva relació amb el prestigiós torero Gonzalo Caballero. Ara bé, també es parla d’ella pel seu estil de vestir. I és que molts la consideren ja com una it girl.

Però a més a més dels conjunts estilístics que llueix, també es parla de la seva actitud. Fins ara només sabíem que era una noia tranquil·la, aficionada als toros i molt bona en música. Molt unida al seu grup d’amics, l’hem vist moltes vegades fent broma amb ells. Fent la botifarra, traient la llengua… Però també de mal humor. I és que ‘Sálvame’ va emetre un vídeo d’ella i la seva mare arribant a Sevilla, just quan van topar-se amb un munt de fotògrafs que les van fer enfadar. I és que Victoria Federica va tenir un gest molt lleig cap a ells, igual que la seva mare quan els va insultar directament.

Infanta Elena / Sálvame

Des d’aquest incident, no havia tornat a estar envoltada de cap polèmica… fins ara. I és que ‘Vanitatis’ treu a la llum una escena que no la deixa molt ben parada. Posem-nos en situació. Tot comença a un hotel, quan estaven esperant l’ascensor per anar al primer pis a esmorzar. En el moment d’obrir-se les portes, un testimoni hauria presenciat una gran esbroncada de la Infanta cap a la seva filla. Per què? 

Fas el que vols. Has arribat a les set del matí i em tens farta. Això s’acabarà”, hauria dit Elena. La Infanta hauria desaparegut de l’escena, amb la qual cosa va quedar-se Victoria Federica sola amb una amiga, que hauria destacat que havia vist molt enfadada a la seva mare: “Se li passarà de seguida”, hauria dit la jove Marichalar. Poc després l’haurien vist esmorzant, rient-se mentre miraven els seus telèfons mòbils… El que demostra que no li va afectar gaire la reprimenda de la mare. 

Victoria Federica i la infanta Elena Europa Press

Europa Press

Però sembla que aquesta no ha estat l’única discussió entre mare i filla. El mitjà segueix explicant que el cap de setmana passat van protagonitzar una altra escena similar. En aquesta ocasió, hauria estat perquè Victoria Federica hauria arribat tard al dinar que tenien previst a la zona VIP d’un prestigiós campionat d’hípica.

Infanta Elena i els fills als toros Europa Press

 Europa Press

En una altra vegada, la Infanta hauria criticat obertament a la seva filla, quan no va presentar-se a un acte: “Ni idea de per on és. Està despendolada“. S’està excedint Victoria Federica? Està incontrolable? A veure si acabarà sent pitjor que el seu germà…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa