El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’estiu de la infanta Elena: Finlàndia, els Pirineus i Galícia
  • CA

Els membres de la Casa Reial segueixen de vacances. Mentre els paparazzi busquen desesperadament els reis Felip i Letícia, que gaudeixen d’uns dies en un destí desconegut, molts també es pregunten on són les Infantes. S’havia dit que convidarien la infanta Cristina a Mallorca per ajudar-la una mica més a reintegrar-se en el grup familiar. No ha estat així, encara que tampoc no ha sorprès molt. El que no s’esperava era que la infanta Elena no es deixés veure per allà amb la resta dels Borbons.

La seva filla, Victoria Federica, sí que s’hi va traslladar per passar uns dies amb l’àvia i la cosina. Però on era la infanta Elena? Com és que enguany no ha anat a Mallorca?

Infanta Elena Europa Press

 Europa Press

Només se l’ha vist a Finlàndia, durant la regata a Hanko que va coronar la tripulació del rei Joan Carles. Després de navegar van tornar junts a Espanya, però a ella se li va perdre la pista. Tampoc no se l’ha vist amb la infanta Cristina… On es troba? Segons han informat a ‘Vanitatis‘, hauria aprofitat els dies de descans per anar al Pirineu aragonès per fer senderisme amb unes amigues. 

Infanta Elena en el vaixell Europa Press

La infanta Elena, a bord d’un vaixell enmig d’una regata / Europa Press

Infanta Elena i el rei Joan Carles, de regata Europa Press

Infanta Elena i el rei Joan Carles, de regata / Europa Press

 

Fins ara sempre havia passat l’estiu amb els fills, però aquests mesos Froilán i Victoria Federica no han parat de viatjar. Grècia, Marbella, Mallorca, Estats Units… Ella, mentrestant, hauria aprofitat per estar amb les amigues. El seu nou pla? Sembla que tindria previst anar a Sanxenxo, on començarà una regata que vol fer amb el seu pare. Es filtraran la resta de destins pels quals ha passat aquest estiu?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa