El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques a la infanta Elena, que reapareix per rebre un premi taurí
  • CA

La infanta Elena ha estat desapareguda en aquestes últimes setmanes, el que feia sospitar la premsa rosa. On estava? Algunes fonts asseguraven que es trobava centrada en el seu pare, qui encara s’està recuperant de l’operació cardíaca a la qual es va sotmetre a finals de l’estiu. Diuen que no se separa del seu costat, el que evidencia com d’units que estan.

Doncs bé, finalment ha sortit del seu amagatall. El motiu? Que una fundació ha volgut premiar-la per la seva afició al món del toreig. Es tracta del ‘Capote de las Artes‘, una capa signada per alguns dels toreros més prestigiosos del país.

La Infanta va vestir-se amb un conjunt adient per una ocasió tan taurina. Pantalons de pics i arracades similars als adornaments que es posen en el vestit de toreig. Alguns testimonis la van veure parlar animadament amb els toreros, que tornen a evidenciar la bona sintonia que mantenen.

La duquessa de Lugo va rebre el premi amb un orgull inflat: “No fa falta dir, com a gran aficionada a l’espectacle de la tauromàquia que sóc, com d’agraïda que estic. Gràcies, mestres, gràcies a la gran família del toro que està avui present i gràcies a la família Moratiel”.

Una imatge de la Infanta que ha generat moltes crítiques a la xarxa, ja que no agrada que mostri un suport tan gran a un món molt controvertit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa