La premsa alemanya ridiculitza la infanta Elena: “Sembla un pirata”

Qui li havia de dir a la infanta Elena que robaria protagonisme a la reina Letícia… La premsa estrangera vigila de molt a prop a la monarca espanyola, de qui analitzen cada conjunt estilístic  i gest controvertit. La revista alemanya ‘Bunte‘ és una de les principals precursores d’aquest seguiment internacional, per exemple, però ara s’ha centrat a fer una anàlisi de la germana gran del rei Felip.

Elena és el suport principal del rei Joan Carles, el que s’ha evidenciat encara més des de la seva retirada pública. És ella la més fidel acompanyant de l’emèrit, especialment durant les corregudes de bous. És molt habitual que les càmeres l’enxampin a una plaça de toros, un dels seus escenaris predilectes. Però no és això el que ha interessat a la premsa alemanya, sinó els conjunts estilístics que duu en aquests esdeveniments.

La infanta Elena  Europa Press

La infanta Elena / Europa Press

Les aparicions públiques de la infanta Elena sempre venen envoltades d’expectació mediàtica, per descomptat. Però fins fa poc mai no s’havia parlat del seu estil. De fet, és la seva filla qui més flaixos està acaparant últimament. Ara bé, a ‘Bunte’ li interessa analitzar una cosa en concret, els complements que escull Elena.

Afegeixen fotografies dels últims cops que la Infanta s’ha deixat veure en públic, les que tenen en comú la gran quantitat d’accessoris que duu a sobre. Un gest que no ha passat desapercebut a Alemanya: “La Infanta va combinar braçalets, un gran fermall, un barret i diversos anells cridaners. La varietat d’accessoris gairebé recordava a l’aspecte d’un famós pirata“.

infanta elena  casa reial

La infanta Elena, amb un gran pompó / Casa Reial

Collars maxi, arracades enormes, fermalls, polseres, anells, barrets, fulards… És ben cert que la infanta Elena li dona molta importància als complements, però comparar-la amb un pirata? Molts han volgut veure una ridiculització d’Elena, per això. No queda clar si era aquest l’objectiu o no, ara bé, es demostra que la premsa estrangera té l’ull en la monarquia espanyola. Dels looks de Letícia, als complements de la infanta Elena. Qui serà la pròxima protagonista? 

Nou comentari