El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Elena sorprèn cantant ‘Resistiré’ enèrgicament
  • CA

L’aplaudiment de les vuit del vespre intenta agrair la feina del personal sanitari, que s’està deixant la pell des de l’inici de la crisi del coronavirus. Un gest al que se suma la cançó de ‘Resistiré‘ del Dúo Dinámico, que està sonant des de moltes cases del país per donar ànims. 

El que ha sorprès ha estat veure un membre de la Casa Reial cantant-la a ple pulmó. Sí, parlem de la infanta Elena. La primogènita dels reis emèrits surt al balcó cada dia per aplaudir, sense excepció. L’hem vist passejar el gos protegida amb mascareta i guants… Però ara va una passa més enllà i s’ha deixat veure cantant ‘Resistiré’ com si no hi hagués demà.

La infanta Elena passeja el gos durant el confinament Europa Press

La infanta Elena passeja el gos durant el confinament /  Europa Press

Unes imatges que s’han publicat a Youtube, en les quals la veiem cantant des de casa en una videotrucada amb els amics. Amb una imatge molt natural, sense maquillar i una camisa estampada. Movent el cap i les mans amb energia, en una imatge inimaginable en els reis Felip i Letícia.

Un gest que l’honra i que l’ha fet rebre molts aplaudiments. Caldrà veure si el seu germà s’inspira en la imatge solidària que està transmetent la Infanta. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa