El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Elena, trencacors: “Un home s’ha enamorat d’ella a Finlàndia”

Les vacances de la infanta Elena han estat més secretes que de costum. Cada estiu la vèiem acompanyant la mare a Mallorca durant uns dies, per la qual cosa ha sobtat que enguany no s’hi hagi passat. En comptes de viatjar fins a les Balears, va anar fins a Finlàndia amb el rei Joan Carles per participar en una regata. Des d’allà va posar rumb al Pirineu aragonès, on hauria fet senderisme amb les amigues. L’últim destí? Sanxenxo, el paradís gallec preferit del seu pare.

Doncs bé, sembla que els dies a Finlàndia van ser ben curioses. No només va navegar, sinó que també hauria tingut temps de captivar un senyor. Així ho deixa caure Pilar Eyre en la seva columna de ‘Lecturas‘, que avui dedica a la Infanta.

Infanta Elena  Europa Press

Infanta Elena / Europa Press

Com va anar la cosa? La cronista assegura que un senyor “de bon veure” li hauria “tirat la canya”, és a dir, que hauria evidenciat que li agradava Elena i hauria intentat demanar-li una cita. Ella, però, no va voler entrar al joc: “Ella no va entrar-hi… Com deia el rei als seus amics, per les seves filles no vol un Onassis, sinó homes que les facin felices. Potser la felicitat d’Elena encara està per arribar”.

Des que es divorciés del pare dels seus fills, Jaime de Marichalar, el 2007 que no se li ha conegut parella. I sembla que el misteriós finès tampoc no hauria aconseguit captivar-la. 

Jaime Marichalar i la Infanta Elena / Europa Press

Com han estat els seus dies a Finlàndia? Segons Eyre, molt divertits: “Allà ha produït molt bona impressió. Parlant l’anglès perfectament, navegant amb un tracte despreocupada i cordial -jura com un autèntic lleó marí- es va integrar tant en l’ambient d’Hanko que va prometre tornar-hi cada any”. Se sabran més coses d’aquest home? Caldrà esperar per veure si la Infanta acaba traient a la llum alguna relació amorosa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa