Pilar Eyre: “A la infanta Elena li hauria agradat fer-se monja”

La infanta Elena ha estat tancada a casa tota sola des que va començar el confinament, ja que els seus fills han estat a les respectives cases d’uns amics. L’hem vist sortir a aplaudir els sanitaris al balcó i també cantant a ple pulmó ‘Resistiré’.

Pilar Eyre l’ha fet protagonista de la columna de ‘Lecturas‘ d’aquesta setmana, en la qual recorda el cop del seu pare quan va anunciar  públicament que no la veia en condicions de regnar. També parla dels problemes que va viure durant el matrimoni amb Jaime de Marichalar, que la va fer “tremendament infeliç“. Elena es va haver d’enfrontar a la reina Sofia, ja que està en contra del divorci, però finalment l’hauria convençut que ho necessitava. 

No van demanar l’anul·lació eclesiàstica, com tampoc cap dels dos ha tornat a casar-se. De fet, Eyre assegura que la Infanta no ha tingut ni tan sols parella des de llavors: “Des de la seva separació ha portat una vida monacal i no ha conegut home, una cosa conseqüent amb la seva manera de pensar ja que davant dels ulls de Déu encara està casada amb Marichalar”.

Infanta Elena  Europa Press

Europa Press

Algunes fonts properes a Elena, de fet, afirmen que hauria estat feliç fent-se monja: “És tan severa en els seus judicis com la mare, però mentre Sofia cultiva una religiositat difusa i una mica estrambòtica (en la qual es barreja una vena catòlica integrista, una ortodoxa, una budista, les ensenyances hindús del guru Mahadevi i fins i tot la teosofia de madame Blavatsky, que creu en la reencarnació i la transmigració d’ànimes) Elena és catòlica pura”. 

Nou comentari