La infanta Elena, en contra de la relació amorosa de la filla

La infanta Elena hauria manifestat que està en contra de l’última relació amorosa de la seva filla. Fa uns mesos que Victoria Federica surt amb Jorge Bárcenas, un jove DJ que està començant a fer-se un nom en el món de la nit madrilenya.

La germana del rei Felip considera que el noi és una mala influència per a la seva filla, que estaria sortint molt més de festa que abans a causa de la feina del xicot.

Fins ara la jove Borbó sortia amb Gonzalo Caballero, un reconegut torero que tampoc no agradava a la infanta Elena. Si no aprovava aquella relació, ara tampoc no ho fa amb el punxadiscos.

Jorge Bárcenas i Victoria Federica  Instagram

Jorge Bárcenas i Victoria Federica /  Instagram

A ‘Lecturas’ expliquen que la sobreexposició social que comporten aquestes relacions tampoc no convenç a la Infanta, que preferiria que la filla portés una vida discreta. 

Victoria Federica, per això, evidencia que segueix sense fer cas del gust de la seva mare. I és que a Instagram la veiem cada vegada més unida al seu nou xicot, que no es talla en publicar fotografies amb ella durant nits de festa a discoteques de Madrid. 

Només fa un parell de dies, de fet, alguns testimonis els han vist de vacances per Roma. Una sortida romàntica que confirma que estan molt il·lusionats. 

Nou comentari