La infanta Elena, de vacances: costura i hípica a totes hores

La infanta Elena ha estat unes quantes setmanes desapareguda, el que va sorprendre molt, ja que se l’esperava durant la reaparició pública del rei Joan Carles a les regates de Sanxenxo. També es va excusar per no haver d’anar a l’entrega dels trofeus de Mapfre, l’empresa en la qual treballa. Què li passava? Què estava fent? I on?

Aquesta setmana l’hem vist presidint un esmorzant informatiu per donar suport als esportistes paralímpics durant els pròxims jocs olímpics de Tòquio. No se la va veure diferent, per la qual cosa es va descartar automàticament que hagués passat per quiròfan per sotmetre’s a una operació de cirurgia estètica. Llavors? ‘Vanitatis‘ té la resposta.

La infanta Elena  Europa Press

La infanta Elena, a l’hípica / Europa Press

I és que sembla que la Infanta s’ha pres unes setmanes lliures de descans, allunyada dels actes públics i oficials. A més a més de la seva feina a Mapfre, s’hauria centrat en dues de les seves aficions preferides: l’hípica i la costura.

L’haurien vist realitzant un munt de classes d’equitació a les cavalleries de La Zarzuela, visitant una amiga a una casa que té a Segòvia i assistint a classes de costura. La notícia que la Infanta havia començat a aprendre a cosir va sortir fa uns mesos, encara que seria ara quan s’ha decidit a dedicar-s’hi més professionalment.

Infanta Elena  Europa Press

 Europa Press

Dos dies a la setmana té cita en un taller de costura on realitza classes de punt de creu, encara que també ofereixen classes de ganxet o patchwork. Molts esperen veure-la aviat amb alguna peça realitzada per ella mateixa, el que podria passar ben aviat tenint en compte que fa mesos que practica. 

Nou comentari