El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum la versió oficial de Cristina de Borbó sobre la ruptura
  • CA

Després de setmanes de rumors i moltes informacions contraposades, finalment se sap la decisió final de Cristina de Borbó. S’ha dit que Iñaki Urdangarin estava molt penedit d’haver-la enganyat, que li havia demanat perdó, que havien tingut una trobada secreta a Barcelona, que ella havia dit a Joan Carles I que el volia perdonar… I avui, amb la publicació de les revistes del cor, tota aquesta història ha canviat radicalment. La primera en avisar que no tot era tan maco com semblava era la revista ¡Hola!, que ha publicat en portada unes fotografies d’Iñaki amb Ainhoa Armentia, la companya de feina amb qui el van caçar els fotògrafs. Doncs bé, ara asseguren que la relació entre ells continua i que, de fet, es consolida.

Iñaki Urdangarin manté la relació amb Ainhoa Armentia | ¡Hola!

Ja avisava la periodista catalana Pilar Eyre aquests darrers dies, que havia aconseguit saber què pensa realment la infanta espanyola sobre el seu futur amb Iñaki Urdangarin. I avui ho revela a Lecturas en exclusiva: “No hi haurà reconciliació ni perdo”. Amb aquesta contundència es pronuncia el cercle més íntim de Cristina, que afirmen que ella no fa més que retreure a Iñaki que hagi “fallat“. Continua amb l’anell de casada “per respecte a la institució del matrimoni”: “El porto des de fa gairebé 25 anys i el continuaré portant fins que em divorciï. Vull que el món sàpiga que no tinc res de què penedir-me“. Aquesta és la versió oficial de Cristina després de molts rumors al respecte, una exclusiva que també explica per què en el comunicat oficial es parlava d’interrupció temporal de la relació: “Cristina volia anunciar el final del matrimoni en el comunicat, però Iñaki va suplicar que només informessin que havien interromput la relació”.

S’ha dit que Joan Carles I va sorprendre’s molt en veure que Cristina estava disposada a perdonar Iñaki, però ara la revista nega aquesta informació: “El dia que va esclatar l’escàndol, Cristina va comunicar al pare la seva intenció de separar-se i li va dir que ningú no l’obligaria a fer marxar enrere. Ella se sent humiliada pels periodistes que repeteixen que continua enamorada d’Iñaki i no entén d’on treuen aquestes opinions, ja que el seu cercle d’amics i la família saben perfectament que el disgust inicial i l’intens enuig de després ha substituït l’amor i que la seva intenció de divorciar-se és irrevocable”. Afegeix que només ha plorat “una vegada” per tota aquesta història.

Els amics de Cristina filtren què pensa realment de la separació | Lecturas

D’aquesta manera se sap què pensa Cristina de Borbó i quines són les seves intencions reals sobre la fi d’aquest matrimoni. Tenint en compte que Iñaki i Ainhoa continuarien veient-se i passejant junts sense amagar-se gaire, doncs també queda una mica més clara la seva postura. Ara només cal esperar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa