Les infantes Cristina i Elena, desmillorades i molt més primes

El funeral de la infanta Pilar ha reunit la família Borbó, el que ens ha permès veure una imatge que feia molt de temps que no es donava: els reis Joan Carles I i Sofia, amb Felip VI i Letícia, acompanyats de les infantes Elena i Cristina. Com era d’esperar, Letícia i la infanta Cristina no es van saludar, ni tan sols es van dedicar una mirada de reüll.

La família reial, distanciada durant el funeral de la infanta Pilar  Europa Press

La família reial, distanciada durant el funeral de la infanta Pilar /  Europa Press

Les cunyades segueixen tenint molt mala relació, una guerra en la qual Felip s’ha posicionat a favor de la seva dona. La situació va ser molt tensa, però avui també s’està parlant d’un altre aspecte: del look de les Infantes.

La reaparició de les germanes del Rei ha sorprès més del que s’esperava. I és que han aparegut molt envellides, sense arreglar i amb una pèrdua de pes evident. Visiblement més primes i desmillorades, amb bosses als ulls i arrugues més marcades. A Elena no li afavoreix gens el nou pentinat arrissat que s’ha fet, mentre que el color negre de Cristina accentua encara més la seva figura més prima. 

Les infantes Elena i Cristina, al funeral de la infanta Pilar   Europa Press

Les infantes Elena i Cristina, al funeral de la infanta Pilar / Europa Press

Però també és destacable l’envelliment del rei Joan Carles, que tampoc no lluïa la seva millor cara. També més prim, amb els cabells més llargs i cara de cansament. 

Els reis emèrits, al funeral de la infanta Pilar  Europa Press

 Europa Press

Una reunió familiar de la qual s’està traient molt de suc. 

Nou comentari