El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Cristina pateix un atac d’ansietat: “Ha vist Urdangarin molt prim”
  • CA

Un any després de l’entrada a presó d’Iñaki Urdangarin, sembla que la infanta Cristina segueix sense acostumar-se a veure’l en aquesta situació. La filla dels reis emèrits visita sempre que pot el marit, el que dona ànims a l’exduc de Palma però l’enfonsa a ella. Això assegura ‘El Español‘, que ha parlat amb una amiga íntima de Cristina que ha confessat que ho està passant “molt malament”.

Sembla que un dels pitjors moments va arribar el passat 16 de juny, quan Cristina va entrar a presó en una furgoneta amb els vidres tintats. Va poder estar amb ell durant 45 minuts, el que va fer que es fixés en l’aspecte desmillorat d’Iñaki: baix d’ànims i amb una evident pèrdua de pes: “No sé quant ha pogut perdre perquè no l’he vist, però Cristina va sortir molt preocupada de presó”, assegura l’amiga en qüestió.

Infanta Cristina Europa Press

Infanta Cristina /  Europa Press

Aquella imatge hauria afectat molt a la Infanta, que hauria demanat al xòfer que accelerés perquè es trobava “fatal” i un cop a casa va ser visitada pels metges. El problema? Un atac d’ansietat que va acabar en un ensurt: “Ella va arribar a pensar que es tractava d’un infart”.

La Infanta es trobava amb un estat de nervis, el que va forçar-la a quedar-se a la casa de Madrid en comptes de viatjar fins a Ginebra aquell mateix dia com tenia previst. Aquest seria un dels arguments de la reina Sofia per intentar convèncer-la perquè es quedi a la capital espanyola, però sembla que Cristina segueix capficada en negar-se. 

Reina Sofia i Infanta Cristina Europa Press

Reina Sofia i Infanta Cristina /  Europa Press

L’amiga de la Infanta assegura que el físic d’Iñaki s’ha quedat “marcat” per sempre: “És un home consumit, més prim. La soledat és molt dura. Estar sol durant tot el dia durant 12 mesos és una cosa que no et pots imaginar fins que ho vius”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa