El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’aniversari més trist i solitari de la infanta Cristina
  • CA

El d’avui serà, segurament, l’aniversari més solitari de la infanta Cristina. Sense els seus pares, ni germans, ni tots els fills… ni Iñaki Urdangarin, que segueix empresonat i a qui fa mesos que no veu per la crisi del coronavirus. Avui celebra el seu 55è aniversari, cinc anys després que el rei Felip li retirés el títol de duquessa de Palma. 

Des que esclatés el cas Nóos que la relació amb el germà i Letícia ha estat molt dolenta, freda i distant. L’han tractat com l’ovella negra de la família, fent-la fora de totes les celebracions familiars pel mal que ha fet a la imatge de la Corona. 

Des de l’empresonament d’Iñaki, els reis emèrits van començar a fer esforços per intentar rehabilitar la seva imatge. De poc ha servit, però, el que es va evidenciar durant el funeral de la Infanta Pilar quan la van menysprear en públic. 

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina passegen per Vitòria / Europa Press

Cristina segueix vivint a Ginebra, encara que darrerament ha decidit traslladar-se de casa i ara viu en una zona més tranquil·la amb els seus dos fills petits. Que encara no es pugui viatjar fa impossible que avui faci un dinar familiar, per la qual cosa haurà d’estar contenta amb una trucada de telèfon. De qui sembla clar que no la tindrà és del germà i la cunyada, que continuen enfrontats a ella.

La Infanta viu el seu aniversari més trist i solitari, rememorant els anteriors envoltada de tots els Borbons i traient pit de marit i fills de revista. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa