El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La inesperada declaració d’amor d’Efrén Reyero a Marta López
  • CA

Efrén Reyero va entrar la setmana passada a ‘La Casa Fuerte’, el reality que s’està duent a terme en aquests moments a Telecinco. I ho feia després d’haver deixat recentment la relació amb l’exconcursant de ‘Gran Hermano’ Marta López, amb la qui portava set mesos de relació. Era ell qui confessava que la parella s’havia trencat, quan ella ni sabia que entraria a concursar al reality. Una confessió que a Marta no li va fer cap gràcia.

Però Efrén ha sorprès a tothom en reconèixer dins del concurs que encara està enamorat d’ella: “A Marta l’he estimat i l’estimo molt. En el moment en què vaig passar d’estimar-la a estar enamorat se’ns va confinar, va ser complicat però estimar-la, l’estimo. És molt temps d’amistat. Jo crec que ella m’ha estimat molt sempre i quan li he dit he notat un comportament cap a mi que semblava que estava enamorada de mi”, deia. A més, afegia que creu que si la torna a veure “cauria”, i que no tanca la porta a la reconciliació.

I amb aquestes paraules, Marta es posava molt tova i li confessava a una periodista amiga seva que les paraules d’Efrén li havien produït molta tendresa. “Jo pensava que no el voldria veure mai més i m’ha sorprès, està molt toveta. Diu que s’ha estovat amb el tema i que li dóna certa tendresa”, assegurava la periodista al programa ‘Ya es mediodía’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa