El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Incendi a ‘La Casa Fuerte’: Tom es confon i li diu Melyssa a Sandra
  • CA

Sandra Pica està concursant a ‘La Casa Fuerte 2’ al costat de la seva parella, Tom Brusse. Aquest dimarts el programa arrencava amb les imatges de l’última discussió que ha tingut amb Tom al llit. A aquestes alçades del programa, Sandra encara no ha pogut oblidar el petó que, suposadament, Tom li va fer a Samira a la porta de casa seva quan ja havia començat una relació seriosa amb Sandra. El tema ha tornat a sortir quan eren al llit i Tom, en la seva línia, ha estat categòric:

“Si creus que sóc un mentider i no pots confiar en mi, no podrem seguir amb aquesta relació. Em fas la vida difícil”, li ha dit a la seva parella, que li demana de mil maneres que comprengui com se sent ella mentre ell amenaça amb acabar amb la relació. Ja en el directe i, després de veure el vídeo junts, Sandra s’ha posat a plorar.

La concursant té molt clar que la seva relació sentimental ja no és la mateixa: “La nostra relació ha canviat. Tu abans no em tractaves així. Des que som aquí, no em dius res bo, només coses negatives”, s’ha queixat Sandra, assegurant que l’única cosa que l’alleujaria seria parlar amb la seva mare.

Però per si això no fos suficient, Tom, quan s’ha posat a donar explicacions del que pot estar passant entre ells (al·lega que ja no tenen molta privacitat, però res més) el concursant s’ha equivocat i s’ha referit a Sandra amb el nom de Melyssa, deixant tothom amb la boca oberta. “És que en veure’t a tu, Sandra Barneda, m’he enrecordat de ‘La Isla de las Tentaciones”, ha dit Tom per justificar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa