Iñaki Urdangarin, vetat per Felip: “Tinc prohibida l’entrada a La Zarzuela”

El marit de Cristina de Borbó parla de la seva complicada situació familiar i de la nova vida en el centre de reinserció

Des que Iñaki Urdangarin ingressés a presó, que tot el que l’envolta és analitzat al detall. El marit de Cristina de Borbó ha començat un nou règim de semillibertat que li permet dormir a casa un cap de setmana al mes. Segueix fent el voluntariat mentre passa a dormir en un centre d’inserció social.

Avui és notícia perquè la revista Semana ha aconseguit unes declaracions en exclusiva que revelen com està la seva situació familiar. Expliquen que una de les persones del seu cercle més proper ha filtrat una confessió que li hauria fet l’exduc de Palma: “A La Zarzuela em tenen prohibida l’entrada“, hauria dit.

Com ha estat en aquests dos anys empresonat? “Parlar amb els meus fills m’ha ajudat a superar la soledat”, diu. Afegeixen que la nova situació de semillibertat li genera por, després d’una condemna que li està resultant “llarga i difícil”: “Li fa molta por conviure amb altres presos en el centre d’inserció en el qual dorm ara”.

Iñaki Urdangarin, en el primer dia de la feina - Europa Press
Iñaki Urdangarin, en el primer dia de la feina en el centre de reinserció / Europa Press

Un canvi de règim que provoca canvis en el seu dia a dia, però pel que sembla se sentia més còmode i protegit en el seu racó a dins de la presó de dones de Brieva.

Nou comentari