El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El jutge amplia les sortides de presó d’Urdangarin “per bon comportament”
  • CA

El Nadal d’Iñaki Urdangarin ha estat molt diferent de l’anterior. El jutge li ha concedit quatre dies de permís perquè els passés amb la seva família, el que ha permès que els fotògrafs captessin les primeres fotos de l’exduc de Palma a Vitòria. Somrient, de la mà de la infanta Cristina… com si no estigués complint condemna a presó.

Les festes nadalenques han passat i toca tornar a la rutina de presó. Durant la setmana gaudeix de dos dies de voluntariat que li permeten sortir de la cel·la i respirar aire pur. Una manera d’agafar forces que ara serà encara millor: i és que el jutjat de vigilància penitenciària de Valladolid hauria estimat una petició d’Iñaki perquè el voluntariat s’ampliï un dia més cada setmana.

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat Europa Press

L’exduc de Palma vol sortir de presó tres dies setmanals, un dia més que l’ajudaria a passar menys temps empresonat. El jutge ha estudiat els informes favorables que demostren el bon aprofitament del programa de voluntariat per part d’Iñaki, un bon comportament que el fa pensar que no hi ha “cap inconvenient” en ampliar a tres les sortides setmanals d’Urdangarin, assegura ‘El Español‘.

Caldrà veure si s’acaba fent oficial aquesta decisió i quan es comença a dur a terme. El que està clar és que aquesta millora de la seva condició no passarà desapercebuda. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa