El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin repeteix roba en el tercer dia de voluntariat
  • CA

Iñaki Urdangarin ha tornat al centre de discapacitats en el qual fa el polèmic voluntariat del qual tothom parla. Aquest dijous l’hem vist arribant-hi ben puntual, en baixar del cotxe oficial en el qual l’acompanya el seu inseparable escorta.

L’exduc de Palma ha rebut un munt de crítiques arran d’aquestes sortides de presó: primer perquè fins i tot la Fiscalia les considera il·legals i després pels looks que ha escollit per anar-hi. 

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat Europa Press

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat / Europa Press

Tercer dia de voluntariat d'Iñaki Urdangarin Europa Press

Europa Press

I és que en les dues ocasions anteriors el vèiem molt ben vestit, amb la roba perfectament planxada i uns complements caríssims. Per exemple el rellotge intel·ligent, que té un preu de 700 €. Quina estratègia ha pres ara perquè no el tornin a criticar? Tornar a vestir la mateixa roba de l’últim voluntariat, exactament la mateixa camisa verda i la bossa sostenible.

Com és que no s’ha canviat de roba? Ha estat, efectivament, una tàctica per deixar enrere els comentaris negatius que l’han perseguit en les dues ocasions anteriors?

Iñaki Urdangarin, a l’anterior dia de voluntariat /  Europa Press

Com anirà vestit la pròxima vegada? Està intentant que es parli més de la roba que del voluntariat en si? O ha estat casualitat?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa