El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin, molt integrat i content durant el voluntariat
  • CA

Iñaki Urdangarin ha tornat al centre de voluntariat, el que suposa la quarta sortida de presó des que ingressés fa un any i mig. El marit de la infanta Cristina ha tornat a optar pel mateix conjunt estilístic de les dues últimes vegades: ha repetit la camisa verda, el cinturó beix i la bossa de la marca ecològica. L’única novetat? Els pantalons, que ara són blaus marins.

Com és habitual, l’exduc de Palma ha baixat del cotxe amb un somriure d’allò més gran. Ha saludat els periodistes congregats a les portes del centre i ha engegat una nova jornada de feina social. 

Segon dia de voluntariat d'Iñaki Urdangarin Europa Press

 Europa Press

El diari ‘ABC‘ va aconseguir la setmana passada una fotografia que evidenciava que Urdangarin es canvia de roba un cop entra, ja que sel veia amb uns pantalons d’esport curts i una samarreta corporativa amb el missatge “Fes extraordinari allò ordinari”. També es va poder veure com d’integrat està en el centre, ja que se’l veia parlant amb una de les companyes amb qui hauria congeniat molt bé.

Que s’hagi filtrat aquesta informació no hauria fet gens de gràcia al centre de voluntariat, que ha decidit tapar amb una malla negra part de la tanca del centre per preservar la seva intimitat. 

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat Europa Press

 Europa Press

Cada cop queda menys per la reunió amb institucions penitenciàries, que hauran de decidir si li concedeixen el tercer grau perquè pugui gaudir dels corresponents permisos a partir de Nadal. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa