El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin i la Infanta, en un santuari durant el seu segon permís
  • CA

Iñaki Urdangarin ha tornat a sortir de presó aquest cap de setmana, tal com demostren les fotografies captades pels paparazzi, que el situen divendres a Vitòria en companyia de la infanta Cristina. El primer permís penitenciari que va tenir durant els dies de Nadal va acaparar un munt de repercussió mediàtica, per la qual cosa en aquesta segona ocasió haurien preferit optar per la discreció.

La infanta Cristina recull Iñaki Urdangarin Europa Press

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin arriben a Vitòria /  Europa Press

L’exduc de Palma té sis dies més de permís, els que està passant a Vitòria amb la resta de la família. No se sap pràcticament res d’aquests dies de llibertat d’Urdangarin, excepte que ‘Vanitatis’ informa que diumenge van estar al santuari de la nostra senyora d’Or, a Àlaba. Es tracta d’un monument medieval amb un mirador preciós que permet observar un paisatge increïble. Urdangarin hauria passejat pel santuari de la mà de la seva mare, vestits de manera informal per no cridar l’atenció. Dos escortes van acompanyar la mare, el fill i la Infanta.

No és casual que hagi escollit aquesta setmana per sortir de presó. I és que coincideix amb la setmana blanca dels fills, que tenen festa a l’escola. Els dos fills petits no s’haurien separat del pare, aprofitant cada segon del seu permís. 

Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin / Europa Press

Alguns testimonis destaquen, de fet, que la família apareix molt més somrient i de millor humor ara que ha canviat el règim penitenciari d’Iñaki, que pot anar gaudint de dies de permís. Ara toca gaudir dels nens, mentre té al cap que ha de tornar a presó i que només té 36 dies lliures aquest any. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa