Iñaki Urdangarin, de cap de setmana a Vitòria amb festa familiar inclosa

Iñaki Urdangarin torna a poc a poc a la seva rutina. L’exduc de Palma ha estat quatre mesos sense rebre visites, ni gaudir de permisos ni sortides per fer el voluntariat. El coronavirus l’ha tornat a tenir tancat les 24 hores del dia en la seva cel·la, però la desescalada també comença a tenir efectes en ell. Aquesta setmana els fotògrafs l’han captat en el centre de voluntariat de nou, amb mascareta inclosa. Però serà el cap de setmana quan realment notarà el canvi, ja que ha escollit aquest dissabte per realitzar un nou permís penitenciari de sis dies. 

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat   Europa Press

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat / Europa Press

L’últim cop que el va fer servir va ser durant les festes nadalenques, quan va acudir amb tota la família a Vitòria. En aquesta ocasió tornarà a repetir destí, ja que hauria volgut sortir ara perquè coincidís amb l’aniversari de la seva mare del pròxim 16 de juliol. 

Iñaki Urdangarin i la seva mare   Europa Press

Iñaki Urdangarin i la seva mare / Europa Press

La mare ha estat un dels suports fonamentals d’Iñaki durant el seu empresonament. L’ha visitat un munt de vegades i sempre ofereix la seva casa perquè gaudeixi allà dels permisos. És per això que Urdangarin hauria endarrerit quinze dies el seu permís per poder celebrar amb ella el seu aniversari.

S’espera que la infanta Cristina i els nens també estiguin presents durant aquests dies de ‘llibertat’. Suposarà la retrobada de la Infanta amb el seu marit després del confinament, un moment molt desitjat. Ara que se sap el destí, els fotògrafs s’afanyen en viatjar cap allà per aconseguir fotografies de la família.

Nou comentari