El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin, feliç i viatjant a Suïssa com si res no hagués passat
  • CA

Com si res no hagués passat. Iñaki Urdangarin ha començat una nova vida des que el tribunal li concedís un permís penitenciari que el permet treballar com a assessor en un despatx d’advocats de Vitòria. Els fotògrafs el capten passejant per la ciutat, comprant l’esmorzar, sortint de la feina amb un gran somriure… Dorm en un centre de reinserció, sí, però aquest és l’únic record dels seus dos anys i mig a presó. De fet, Vanitatis l’ha captat aquest cap de setmana a Ginebra visitant la dona i els fills petits.

Aquest diumenge era l’aniversari de Cristina de Borbó, una ocasió que l’exduc de Palma ha aprofitat per fer un viatge… ell que pot. Sembla que aquest no és el primer cop que fa una escapada des que comencés l’etapa de postpresó. L’exesportista ha aconseguit un permís per gaudir dels 48 dies de llibertat que té. Ara bé, no ha estat fàcil que el deixin sortir del país. El seu advocat hauria insistit molt, segons el mitjà, perquè el deixessin viatjar a Suïssa per estar amb la seva dona i la filla petita.

Han sabut l’existència d’un altre viatge previ i asseguren que n’hi haurà més en un futur. Que Cristina s’hagi traslladat a un barri residencial més protegit i allunyat els permet passar més inadvertits, el “desig somiat” d’Iñaki Urdangarin després de ser empresonat: “Vol una vida gairebé anònima, una vida tranquil·la i discreta en la que pugui deixar de ser notícia”.

Iñaki Urdangarin, enxampat a la sortida de la feina / Europa Press

Caldrà veure si aconsegueix deixar de cridar l’atenció, encara que no va pel bon camí tenint en compte que no fa massa gràcia que el deixin entrar i sortir del país sempre que vulgui.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: espanya és un cau de xoriços i la seva justícia està feta mida seva a juny 14, 2021 | 13:21
    espanya és un cau de xoriços i la seva justícia està feta mida seva juny 14, 2021 | 13:21
    tenen bula, llicència per a delinquir i sortir ben parats
  2. Icona del comentari de: Tothom ho sap a juny 15, 2021 | 06:38
    Tothom ho sap juny 15, 2021 | 06:38
    No hi ha estat mai a la presó, aquest. Ja se n'ha cuidat el papà borbó, que era de la mateixa corda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa