Tot ha canviat radicalment una setmana després de la publicació de les fotos d’Iñaki Urdangarin de la mà d’una altra dona. Ara sabem que es tracta d’Ainhoa Armentia, una companya de feina de l’exduc amb la que ha iniciat una relació. El primer en parlar va ser el segon fill d’Iñaki i Cristina de Borbó, que va assegurar que estaven tots “tranquils“. L’exduc de Palma va confirmar que aquestes són “coses que passen” i pocs dies després arribava el comunicat oficial en el que el matrimoni reial confirmava que s’han separat oficialment. Aquest dimecres s’afegeix més informació sobre aquesta inesperada ruptura. Feia anys que es rumorejava amb els problemes de la parella, però pocs s’haurien imaginat que la relació acabaria d’aquesta manera tan abrupta després de dues dècades junts.

La revista Lecturas publica avui en portada una fotografia d’Iñaki i el seu fill Miguel en una gran abraçada. La imatge l’haurien pres a l’aeroport de Ginebra el cap de setmana passat, quan el pare deixava el fill abans que tornés a Londres a estudiar. Aquest ha estat un viatge secret de l’exduc de Palma en el que s’hauria reunit amb Cristina i els dos fills petits per parlar sobre la gestió del drama. Havien d’anunciar que se separaven, però com? Era una reunió crucial, a la que Iñaki va acudir després d’un munt d’hores de cotxe des de Vitòria.

Iñaki Urdangarin abraça el fill en un viatge secret a Ginebra / Lecturas

Pilar Eyre deixa caure en el seu blog que els va costar decidir-se a emetre el comunicat. El matrimoni estava trencat des de feia gairebé tres anys, però fins ara no havien tingut problema en continuar amb les aparences i fer veure que continuaven junts… en la distància. Si han acabat per confirmar-ho ha estat, clarament, per la publicació de les fotografies d’Iñaki i Ainhoa. La cronista assegura que els fills eren conscients que els pares estaven separats, però confirma que desconeixien que el pare tenia xicota: “Van haver d’assabentar-se el mateix dia que la resta de la família, dimarts 18 de gener quan un exemplar de la revista va arribar a La Zarzuela. Primer ho van veure els Reis, que van sorprendre’s molt, i van avisar a la resta de la família… inclosa Cristina. Aquesta li ho va comunicar al seu encara marit, que desconeixia que les fotografies anessin a sortir a la llum”.

Afirma que Iñaki i Ainhoa surten des de fa cinc mesos, temps en el que ningú no els havia enxampat junts. Haurien d’haver sabut que era qüestió de temps que els veiessin junts, tenint en compte que anaven pel carrer sense amagar-se. Sigui com sigui, les fotos van publicar-se i Cristina havia de decidir si fer veure que no passava res i menjar-se l’orgull o confirmar públicament que el matrimoni estava trencat. Finalment, van optar per aquesta opció, encara que sembla que els fills van tenir un paper clau en la decisió: “Han estat els fills els qui han exigit als pares que clarifiquessin la situació per evitar haver de parlar pel carrer de les amants del pare. El que no van aconseguir ni Joan Carles ni Felip, que Cristina se separés del marit, ho han aconseguit quatre nois i una portada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa