Els detalls més curiosos de la nova rutina d’Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin farà 54 anys aquest dissabte, un aniversari que arriba poc abans de poder aconseguir la llibertat condicional que tant desitja. De moment, el marit de Cristina de Borbó gaudeix d’una vida que continua refent a poc a poc. Ara fa tot just un any, aconseguia el tercer grau, el que li ha permès poder estar amb la família i, fins i tot, passar uns dies esquiant a Baqueira-Beret. Fins ara intentava mantenir un perfil baix per no cridar l’atenció dels fotògrafs, però ha deixat enrere aquest hermetisme i torna a presumir de vida nova com si res no hagués passat.

Això ha permès a El Mundo saber com és la nova rutina de l’exduc de Palma, que viu amb la mare a Vitòria des que sortís de presó. Tenen una casa en una zona residencial, des d’on surt cada matí cap al bufet d’advocats en el que treballa. Ara pot dormir cada nit a la casa familiar, deixant enrere l’etapa en la que havia de tornar a la presó a les nits. Un cop per setmana, això sí, ha de fitxar a presó i també ha d’assistir al programa de reinserció per a delinqüents econòmics.

A primera hora del matí aprofitaria per fer esport, segons expliquen diversos testimonis. És habitual veure’l en bicicleta per Vitòria i també nedant en un poliesportiu proper a casa, al que també acudeix a la tarda quan acaba la seva jornada laboral. Cada diumenge va a missa, una cita que no es perd… com tampoc ho fa al vermut posterior amb els germans, el que diuen que sempre fan en algun bar del centre.

Iñaki Urdangarin | Europa Press
Iñaki Urdangarin vol tornar a la normalitat | Europa Press

En les darreres declaracions que ha concedit a un mitjà de comunicació, Iñaki Urdangarin reconeixia estar desitjant que “torni la normalitat” a la seva vida per poder fer realitat la reunificació familiar que encara no tenen. Sigui com sigui, queda clar que s’ha acostumat d’allò més ràpidament a la nova vida fora de presó, la que podria deixar de trepitjar aviat.

Nou comentari