El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin rep dues visites secretes a la presó
  • CA

Iñaki Urdangarin porta un any i una mica més de dos mesos a la presó de Brieva (Àvila). Durant aquest temps, l’exduc de Palma ha rebut regularment les visites dels seus familiars, i tot i que hi ha imatges de la seva mare i els seus germans accedint a la presó, la infanta Cristina ha aconseguit que no existeixi ni una sola fotografia ni d’ella ni dels seus quatre fills a Brieva. I això mateix va succeir dilluns passat 26 d’agost, segons publica ‘Vanitatis’

La filla dels Reis emèrits, acompanyada pels seus fills Miguel i Irene, es va desplaçar des de Madrid per a visitar al seu marit. Amb la màxima discreció, la tònica habitual que envolta les cites de la Infanta amb Iñaki Urdangarin, els tres van accedir a la presó i van mantenir amb l’exjugador d’handbol un vis a vis familiar.

Segons el reglament d’Institucions Penitenciàries, en aquest tipus de vis a vis poden anar-hi fins a quatre familiars i es realitzen en unes cel·les especials adaptades a aquest efecte. Compten amb una taula, cadires i bany. La durada de la visita és d’hora i mitja. Després de complir amb el temps establert, mare i fills van tornar a Madrid, concretament al palau de la Zarzuela, on han gaudit d’una setmana de vacances.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa