La mare d’Iñaki Urdangarin, preocupada: “Li està costant adaptar-se a aquesta nova realitat”

Nova vida per a Iñaki Urdangarin. L’exduc de Palma ha canviat de presó i també de ciutat, un trasllat que l’apropa a la seva família i a una rutina diferent. Des d’aquest dilluns que dorm a la presó de Zaballa, a mitja hora en cotxe de la casa de la seva mare a Vitòria. Recordem que el marit de la infanta Cristina està en règim de tercer grau, per la qual cosa pot treballar i té els caps de setmana lliures.

Poc després de filtrar-se que ha signat un contracte amb un bufet d’advocats de Vitòria, Look ha pogut entrevistar la seva mare. Claire Liebaert ha reconegut que està molt contenta en tenir el fill més a prop: “Estic bé i contenta, és clar. És una alegria i estem tots contentíssims perquè havia d’arribar aquest moment”.

La pregunta era obligada. Com es troba Iñaki i com està vivint aquesta nova normalitat? Segons la seva mare, no està sent fàcil i això la preocupa una mica: “Encara li costa acostumar-se a aquesta realitat. A poc a poc, però és cert que li està costant tornar a la normalitat. Entre setmana dormirà a presó i el cap de setmana estarà amb mi a casa. De moment està tranquil, no es queixa i a mi em cuida molt. A veure”.

Iñaki Urdangarin i la seva mare, en una foto d’arxiu / Europa Press

De la infanta Cristina no en sap res, pel que diu: “Segueix a Ginebra amb els nens. No sé quan podran venir, perquè amb això de la Covid…”. Unes declaracions que revelen el que molts critiquen des de fa dies, que Iñaki Urdangarin comença una vida nova com si res no hagués passat.

Nou comentari