El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin i Cristina, junts a Vitòria en un nou permís penitenciari
  • CA

Iñaki Urdangarin sortirà avui de la presó de Brieva per gaudir d’un nou permís penitenciari. Després de més de tres mesos sense sortir ni poder rebre visites per la crisi del coronavirus, l’exduc de Palma es retrobarà amb la infanta Cristina i els seus fills. El pla, segons explica ‘Vanitatis‘, és traslladar-se a Vitòria per poder veure també la mare i germans. 

Aquest va ser el destí escollit pels dos primers permisos, i sembla que repetirà. En aquesta ocasió tornaran a concedir-li sis dies lliures, un permís que van aprovar el passat mes de març però que va quedar suspès per l’estat d’alarma.

Avui mateix acaba el curs escolar a Suïssa, per la qual cosa és probable que la Infanta i els dos fills petits es traslladin a Vitòria aquesta mateixa tarda. Caldrà veure si els altres nens també aprofiten per gaudir de la companyia del seu pare, el que els obligaria a agafar un avió. Sigui com sigui, de ben segur que espremen al màxim aquesta setmana per posar-se al dia i acomiadar-se d’un coronavirus que els ha separat encara més.

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina passegen per Vitòria / Europa Press

Els fotògrafs de Vitòria estaran atents a un possible passeig de la família, com va passar el passat Nadal. S’amagaran o faran com si res i sortiran pels carrers de la ciutat com una família unida? 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa