El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Urdangarin torna a presó després d’uns dies familiars molt intensos
  • CA

Iñaki Urdangarin ha passat sis dies més fora de presó, gràcies al segon permís penitenciari que li ha concedit el jutge. La infanta Cristina el va anar a buscar a presó i va conduir fins a Vitòria, on han passat aquesta setmana de llibertat. El matrimoni ha estat acompanyat dels fills, però també de la mare i els germans d’Iñaki. 

No han parat quiets, ja que han visitat un santuari, han gaudit d’un dinar casolà a Tudela… I l’últim dia de permís? Què han fet? ‘Europa Press’ els ha enxampat a la sortida d’un restaurant de Vitòria, on haurien anat amb tota la família.

La família Urdangarin surt d'un restaurant de Vitòria Europa Press

La família Urdangarin surt d’un restaurant de Vitòria / Europa Press

Cinc guardaespatlles han vetllat per la seguretat de l’exduc de Palma durant tota aquesta setmana, encara que han tingut menys feina perquè la major part del temps l’ha passat a casa. En aquesta ocasió s’ha mostrat més reservat, ja que durant l’últim permís els van criticar molt per passejar pel centre de la ciutat de la mà i molt somrients com si res hagués passat.

Iñaki Urdangarin torna a la presó Europa Press

Europa Press

La mare d’Iñaki ha reconegut que estan molt contents després d’aquesta visita del fill: “El veig bé, sí”. Uns dies en família que ja acaben. La Infanta va acompanyar el marit a presó de nou i ja es prepara per tornar a Ginebra amb la filla, que torna a l’escola després d’una setmana blanca de vacances. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa