Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina segueixen gaudint d’uns dies junts gràcies al segon permís penitenciari que han concedit a l’exduc de Palma. Els reporters van bojos per saber què fan durant aquests sis dies de llibertat, encara que ho tenen complicat perquè la família Urdangarin està intentant mantenir-ho en secret. 

Han canviat molt les coses respecte al primer permís d’Iñaki, el que li van concedir durant les festes nadalenques. Llavors vam poder veure tota la família passejant per Vitòria somrients i feliços. Ara, però, estarien fent tot el possible perquè se sàpiga poc al respecte.

Vanitatis‘ ha aconseguit saber, però, que diumenge van fer una excursió a un santuari i que aquest dimarts s’han traslladat fins a Tudela. Allà haurien vist Urdangarin en companyia de la seva mare i la seva filla Irene, passejant pel centre de la ciutat. 

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina a Vitòria   Europa Press

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina a Vitòria / Europa Press

Haurien gaudit d’un dinar típic a un restaurant que han visitat en diverses ocasions. La família s’hauria assegut en una taula del centre del local, haurien saludat curiosos que van apropar-se… Això sí, no estaven sols. Almenys cinc agents van custodiar la seguretat dels Urdangarin: “Passades les tres del migdia, el dispositiu de seguretat que els acompanyava, format per almenys cinc persones que van assegurar que eren policies, van intentar dissuadir els fotògrafs perquè no fessin fotos”, diu la premsa local.

Afegeixen que la nena hauria comprat una caixa de dolços en una pastisseria abans de tornar a Vitòria en una furgoneta que va conduir el propi Iñaki. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa